Kutyakövető készülék DOG GPS X25

05. 01. 2024, 15:58

A DOG GPS X25 kutyakövető eszköz egy professzionális vadászeszköz, amellyel egyszerre akár 19 kutyát is nyomon követhetsz.

Minőségi és megbízható felszerelés, amellyel kutyáit állandó felügyelet és 100%-os ellenőrzés alatt tartja. Legyen szó vadászatról vagy alkalmi sétáról az erdőben. Kutyakövető eszköz és kiképző nyakörv egy DOG GPS X25T-ben. Ez a modell egy képzési modult tartalmaz kapcsolattartási pontokkal. A stimulációs impulzusok 15 fokozatban állíthatók be. GPS kereső készülék hangkeresővel DOG GPS X25B. A beépített hangszóró a kutya hangjának lokalizációjaként szolgál. 3 különböző hangszín, hangerő 4 fokozatban állítható.

Szerezd meg a teljes DOG GPS X25TB-t. Egyedülálló készülék kutyák számára, amely egyesíti a GPS, a kiképző nyakörv és a hangos hangkereső funkcióját. A DOG GPS X30 sorozattal ellentétben ez az eszköz nem csatlakozik mobiltelefonhoz vagy táblagéphez. A párosított eszközök nem jeleníthetők meg a térképen a Dogtrace GPS használatával. A Dogtrace GPS nyakörvek kutyáknak a Cseh Távközlési Hatóság által jóváhagyott frekvencián sugároznak.

További információkért tekintse meg a DOG GPS nyakörvek funkcióit és jellemzőit, ahol fontos információkat és különbségeket talál az egyes modellsorozatok között. Érdekelnek vásárlóink ​​tapasztalatai ezzel a készülékkel kapcsolatban? Nézze meg a blogot. Ha még mindig nem tudja eldönteni, hogy melyik modellt vásárolja meg, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen adunk tanácsot.

Nem tudja, mit tegyen? Nem tudsz rendelni? Megrendelése állapotáról szeretne érdeklődni?

Írjon nekünk e-mailt a következő címre:  info@dog-trace.eu

Hozzászólások

A vita üres.

Ez a webáruház sütiket használ, és ezek használata nélkül nem tud működni. Nem fogadom el a sütik használatát ebben a webáruházban (üres oldal jelenik meg).